Vrijplaatsenfonds

Vrijplaatsenfonds2016-11-27T20:01:17+01:00

De AKC vindt het belangrijk dat iedereen mee op kamp kan. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen.

Daarom heeft de AKC een Vrijplaatsenfonds.

Als je graag mee op kamp wilt maar de kampprijs een obstakel vormt, kunnen jij of je ouders een aanvraag voor financiële steun doen bij het Vrijplaatsenfonds. Wanneer je per mail een gemotiveerd verzoek indient, wordt er samen met jou gekeken naar wat het Vrijplaatsenfonds voor jou kan betekenen om er voor te zorgen dat jij toch op kamp kunt.

Contact opnemen
Ook wanneer je slechts vrijblijvend wilt informeren naar de mogelijkheden van het Vrijplaatsenfonds, kun je altijd contact opnemen.

Contact met het Vrijplaatsenfonds is altijd volledig vertrouwelijk; zelfs de leiding van je kamp is hier niet van op de hoogte. Als de kampprijs een reden lijkt te zijn waarom je niet mee zou kunnen: neem vooral contact op!

Bijdrage
Als jij of je ouders de kampprijs wel kunnen betalen, willen we jullie vragen een vrijwillige financiële bijdrage te leveren aan het Vrijplaatsenfonds. Met een klein bedrag kun je een ander al een heel eind op weg helpen. Als je een gift wilt doen kun je dit op het opgaveformulier vermelden en tegelijk met het kampgeld betalen. Doe dit niet zonder overleg met je ouders.

Contact opnemen met vrijplaatsenfonds kan via vrijplaatsenfonds@akckampen.nl.

ANBI
De AKC, en daarmee het Vrijplaatsenfonds, voldoen aan de ANBI identificatieplicht, zie www.anbi.doopsgezind.nl. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Schenkingen aan een ANBI zijn vrijgesteld van belasting en een ANBI hoeft bij ontvangst van een schenking of legaat ook geen belasting te betalen.

Belangrijk: schrijf je altijd eerst in voor het kamp van jouw keuze, voordat je een aanvraag bij het Vrijplaatsenfonds doet!

Mail het vrijplaatsenfonds