Giethoorn 3 [VOL!]

Giethoorn 3 [VOL!]2022-02-17T16:02:47+01:00

Project Description

Vanaf kamplocatie Samen Eén plons je gelijk het water in. Zeilen in punters of pico’s, kanoën en windsurfen! 

  • 14 t/m 16 jaar

  • 13 – 20 augustus 2022

  • 30 deelnemers

  • Giethoorn

  • €390,–

Heb jij geen negen tot vijf mentaliteit en doe je graag leuke dingen met leuke mensen? Ben jij die sociale, ondernemende, gezellige, flexibele deelnemer die altijd in is voor een gek spel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij bieden je naast mooi weer, sympathieke leiding en enorm veel gezelligheid de mooiste kamplocatie ter wereld, gelegen aan het water van het Wiede. Al dat water om ons heen biedt mogelijkheden: zeilen in lasers en punterboten, windsurfen, kanoën, wildwatertrefbal, dobberen op opblaas meuk, lekker baantjes trekken, De Acht van Giethoorn varen, een wateryoga sessie om tot rust te komen, een goed potje onderwater rummikub… 

Watersporten werd nooit eerder zo breed gedefinieerd. In de avond, als je wetsuit aan de waslijn hangt te drogen en nadat je zwemkleding is schoongespoeld tijdens de discodouche, is het tijd voor ontspanning. Zittend op de steiger kijken we naar de mooiste zonsondergang van het jaar en je denkt: mooier dan vandaag wordt het niet. Maar dan weet je nog niet hoe goed morgen wordt.  

Groetjes, 

Annemein van Seijst (HL van Giethoorn 3)